19 september 2006

Terug in Bamako

We zijn weer terug op onze eigen stek in Bamako. Moe, maar voldaan! Toen we uit de auto stapten, troffen we een dolblije Bantu aan en onze kok in de keuken! Wat wil je nog meer na een vermoeiende reis vanuit Burkina?

De ochtend vertrokken we rond 7.30 uur vanuit Bobo, om vervolgens rond 6 uur in de avond aan te komen in Bamako. Morgenochtend vallen we direct met onze neus in de boter, een eerste team bijeenkomst voor het Strategic Field Review. Wat is het weer heerlijk om thuis te zijn ;-)

Het was best bijzonder om twee weken deel uit te maken van een ander (werk)veld en tijdens deze hele periode te wonen in een....jawel guesthouse! Al met al was het hard werken, maar ook erg gezellig. We hebben zo ongeveer elke avond bij een ander gezin aan tafel gezeten.

Ook werden we vrijdag jl. mee uitgenomen om te bowlen. En dat konden ze de Amerikanen! Anco en ik hadden met name lol over het feit dat we het alletwee beroerd deden. Techniek van niets, maar vooral veel plezier om elkaar. Wat wil je nog meer?

Een dezer dagen zal ik de gemaakte foto's in Burkina Faso uploaden. Er zitten mooie tussen, dus kom vooral van de week nog eens terug! Een groet vanuit Mali.

Geen opmerkingen: