24 mei 2011

Jet lach

[Bron foto: Express.be]
Inmiddels zit onze reis naar Amerika er alweer bijna een week op en we genieten nog na... Nooit geweten dat een jet lag (voor ons: jet lach) zo lang kan duren. Helemaal als je zelf weinig moeite doet weer in een normaal ritme te komen :)

Anco en ik zitten 's nachts tot 1 uur nog te stuiteren in ons bed - klaarwakker - terwijl we de ochtenden nauwelijks uit bed kunnen komen. Bijzonder hoe je systeem werkt. Of nu eigenlijk tegen werkt...

Vandaag ook weer, getuige het uur dat ik deze weblog publiceer :) Een bijzonder hectisch, maar goed, dagje achter de rug. Last minute shopping zullen we maar zeggen, voordat de tweede container haar deuren morgenochtend vroeg sluit.

Het lijkt toch iedere keer weer neer te komen op de laatste minuten. Je ruimt altijd minder tijd in dan je daadwerkelijk nodig hebt om de laatste dingen te regelen. Of het zit net even niet mee en je staat zo drie kwartier (die je eigenlijk niet hebt) bij de apotheek, omdat het a) druk is maar b) men zich afvraagt waarom je in hemelsnaam 370 Malarone pillen denkt nodig te hebben :)

En sja, dan proberen we ook nog even - op de valreep en in de avonduren - een trip naar Elburg te doen, om kennis te maken met een audio groothandel - de Grooth Audio - die we nog niet (goed) kennen.

En dan gebeurd het ... er is een klik en we praten langer dan verwacht over heel wat meer zaken dan alleen het opzetten van een radiostation, audio, video en andere materiële zaken. Geweldig vinden we dat!

Dan kijk je ondanks de moeheid toch met een heel goed gevoel terug op de dag. En doe je ook nog meer audio materialen de container in, om de laatste gaten letterlijk mee te vullen.

Toch ben ik opgelucht als de container morgen weer het erf afrijdt. Het kan maar klaar zijn! Containers inpakken is goed, handig, maar het zal 'nooit' ons favoriete onderdeel worden.

Gelukkig konden we dit keer, met de hulp van heel wat vrienden, snel uit de voeten en ging zowel het uitpakken (de container zat vol deuren, ramen, wc potten etc) als het inpakken als een speer. Daar teken ik voor! Op naar container nummer 3, die een dezer dagen ook weer gevuld het erf opkomt. Dit keer gelukkig de helft kleiner en met bestemming Guinee.

Geen opmerkingen: