26 augustus 2009

Crazy containers!

Lagen we er in het weekend met de website uit, vanaf begin deze week werkt alles weer naar behoren! We zijn van provider veranderd, omdat dat heel wat in de kosten scheelde. Onze nieuwe provider laat zendingsorganisaties / personen voor een prikkie hun website hosten. Dus voor weinig geld krijgen we meer...En wie wil dat niet? ;)

Mocht je denken: waarom reageren ze niet op de door mij verstuurde e-mail van het weekend? Wellicht is het dan slim om de e-mail nogmaals te versturen. Hij kan wel eens "lost" zijn in cyber space als gevolg van de internationale verhuizing.

Wederom wegen de laatste loodjes ook dit keer weer het zwaarst. Met recht noem ik deze twee containers "crazy containers". Heeft er overigens ook mee te maken dat ze van mij per direct dicht mogen, de zee op ;-)

Grappig hoe achteraf het werk altijd meer is dan je voorheen had bedacht. Dat is ook het geval met de containers. Daarbij kwam ook dat we dit keer in de vakantietijd kwamen vullen. Geen gunstige tijd om snel zaken te doen met organisaties.

Al met al zit het er bijna weer op en gaan er goedgevulde containers richting Afrika! Indien je / jullie daaraan een bijdrage hebben gedaan: namens de Afrikanen heel hartelijk bedankt!

Mocht je in deze laatste dagen nog een handje mee willen helpen? Check dat dan even met ons en geef ons een belletje / mailtje. Vele handen maken uiteindelijk licht werk.

We hebben genoten van ons verblijf in Nederland, maar zijn tevens weer klaar om terug naar Mali te gaan. De tijd vliegt wat dat betreft en er is nog voldoende te doen voor ons officiële verlof in 2010!

Hartelijk dank voor jullie vriendschap, gebeden en attenties! Het wordt zeer gewaardeerd!

Geen opmerkingen: