28 november 2007

Twee weken Nederland

Vandaag zijn we weer in Bamako aangekomen...om morgennacht voor zo'n 2 weken naar Nederland te vliegen. Met als doel: het pakken van een container voor ons werk etc.

Onze Malinese vrienden in Koutiala grappen al of ze ons in 2008 meer zullen zien. Bantu is voor de zekerheid al dikke vrienden met onze buren / collega's geworden ;-)

Maar goed, Nederland dus. We hebben al meerdere tips gekregen als het gaat om het verdragen van de kou. Geen van allen hebben we overigens toegepast ;-) Mij lijkt het persoonlijk wel wat om eens een keer niet te zweten. En uiteraard hebben we altijd de open haard en het verwarmde waterbed in Zuidland nog.

Even serieus...De belangrijkste spullen voor de container - batterijen en solarpanelen voor projecten - zijn inmiddels al in Zuidland gearriveerd. Ook over een container kunnen we maandag al direct praten c.q. beschikken. Met het pakken kunnen we dan de kou verdrijven en ons alsnog in het zweet werken.

Naast het bezoeken van familie en het ophalen van (container)spullen zullen we proberen niet teveel (Nederland door) te reizen. Twee weken zijn tenslotte zo voorbij en ons doel is vooral de container dicht te krijgen en de papieren te versturen.

Uiteraard vinden we het wel leuk om mensen te zien ;-) Dus neem vooral contact op om te kijken of een bezoekje boerderij tot de mogelijkheden behoord...

Een hartelijke groet nu nog vanuit Mali, binnenkort vanaf Nederlandse bodem!

Geen opmerkingen: