11 augustus 2010

Mijn eigen handyman

Had deze foto op mijn Face Book pagina gezet om een beetje de draak met Anco te steken...De reacties deden me besluiten 'm toch ook maar op onze Blog te plaatsen :)

Vond het overigens wel jammer dat Anco's werkbril zwart is in plaats van bijvoorbeeld knal-roze. Dat had het effect helemaal af gemaakt...

Nee, alle gekheid op een stokje. Anco's derde liefde is toch wel zijn zelfgemaakte boot. En daar gaat menig (klus)uurtje inzitten. Bepaalde dingen gaan niet vanzelf, maar alles wordt gezien als "een uitdaging" in plaats van een probleem. En bij ons loopt werk nu eenmaal door in hobby en andersom.

Dus (bij)leren doe je ook nog eens ter plekke. En dat is vaak weer bruikbaar op "het veld", in Mali of elders...

Van al dat klussen wordt je wel handig...en dat zit in de familie. Anco's vader klust ook van harte regelmatig mee. En de kinderen? Die springen elke dag om ome Anco heen, of de boot nu "eindelijk" weer gaat varen?

De in de vorige Blog genoemde (eerste) presentatie is goed verlopen. Het is altijd weer gaaf over God's werk in Mali te mogen spreken. Tegelijkertijd is het altijd weer even "spannend" om te zien / horen of een en ander aanspreekt. Gelukkig kunnen we dat met een gerust hart uit handen geven :)

Een volgende presentatie zullen we geven op de eerste ontmoetingsdag hier in Zuidland. We zien ernaar uit - ook om een ieder te ontmoeten!

Tot ziens in Zuidland!

Geen opmerkingen: