23 mei 2008

Nederland o Nederland

We treffen het maar weer…Konden we tijdens ons verlof in 2006 het WK voetbal volgen, nu vallen we met onze neus in het EK. Niet dat het Anco iets doet, maar Ewien wil nog wel eens een wedstrijd volgen.

Maar goed, we zijn dus in Nederland aangeland. Het land van kaas, melk, fietsen, kanalen, molens en klompen, aldus onze Amerikaanse collega’s. Voor ons het land waar we vrienden en familie treffen en waar we eens in de twee jaar tot rust mogen komen.

Niet meer overschakelen van Frans, naar Engels met een paar woorden Bambara er tussendoor. Gewoon ongezouten Hollands praten. Dat bevalt ons wel ;-)

In een vorige weblog schreven we al dat we het dit verlof (ivm 2006) (heel) wat rustiger aan gaan doen. We zijn beiden moe(ier) dan twee jaar geleden – we worden oud ;-) en Ewien kampt nog met de nasleep van oververmoeidheid slash overwerktheid. Tijd om even op de rem te gaan staan dus.

Toch willen we graag nog wat doen voor hen die ons (financieel) ondersteunen. Wat het precies gaat worden is nog niet bekend, daarover binnenkort meer…Uiteraard heeft u – als sponsor – al een kort cd-tje over ons werk op de deurmat ontvangen…Zo niet? Even bellen of mailen aub.

Al met al willen we een ieder die ons ondersteund – op welke wijze dan ook – nogmaals hartelijk danken. De afgelopen veldtermijn hebben we echt de vruchten mogen plukken van de contacten die de eerste twee jaar tot stand zijn gekomen.

Door alle perioden – goede of minder goede – hebben we ons gedragen gevoelen. Zowel door onze aardse als hemelse familie ;-)

Mocht u / jij ons in Zuidland willen opzoeken? Bel of mail dan eerst even, en dan zeggen wij (hollands) eerlijk of we daarvoor de nodige energie op dat moment hebben.

Geen opmerkingen: